Na Memoriálu proti obhájcům

25.07.2012 16:35

Š u m p e r k - Již tuto sobotu čeká Draky účast na turnaji ve Skaličce. Na Memoriál Františka Pohla odcestují v hodně inovované sestavě, ve skupině "C" je pak čeká dvojice zábřežských soupeřů Red Bull Zábřeh a Rafani Zábřeh. Red Bull je přitom obhájcem trofeje z loňské sezóny. Právě Red Bull bude prvním soupeřem Draků v turnaji, přesná termínovka není známa. Zápasy se budou hrát dle pravidel FUTSAL-FIFA s několika úpravami, včetně délky utkání. Ta bude 2 x 10 minut hrubého času s výměnou stran.

Změny se týkají i faulů, po třech akumulovaných faulech v poločase následuje již trestný kop ze značky 10 metrů. Za červenou kartu se pak automaticky hráči uděluje stopka na jedno utkání, týmy pak mohou mít maximálně desetičlennou soupisku.

Rozlosování turnaje

Skupina A: Lokomotiva Skalička (vítěz III. třídy 2011/2012, vítěz turnaje z roku 2009), Dračáci Zábřeh, Benifica Zábřeh a Žízeň Vikýřovice (vítězové turnaje z let 2008 a 2010)
Skupina B: Ditrex Olomouc, Santorini Zábřeh a VFG Gunners Olomouc
Skupina C: FC DRACI ŠUMPERK, Red Bull Zábřeh (obhájce poháru) a Rafani Zábřeh

Ze skupiny "A" postoupí do čtvrtfinále týmy na 1.-3. místě, poslední tým skupiny na turnaji končí. Ze skupin "B" a "C" postoupí přímo dva nejlepší týmy skupiny, celky ze třetích míst se ve vzájemném zápase střetnou o postup do čtvrtfinále. Poražený na turnaji končí, vítěz doplní osmičku pro play-off.

—————

Zpět